top of page
Αναζήτηση

ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ 18 ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ

Ολοκληρώθηκε σήμερα με εξαιρετική επιτυχία, ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος για το 2020, των διαδικτυακών συναντήσεων των εκπροσώπων των Δήμων Πάρου, Τήνου, Μήλου, Αμοργού, Ελαφονήσου και Πάργας που υλοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας www.mtcgroup.gr με τίτλο Building Tourism 2021 “Doing Business Among Friends”. Τόσο από τον πρώτο κύκλο, που έγινε στο διάστημα 9 -11 Νοεμβρίου όσο και από το δεύτερο, που άρχισε στις 3 Δεκεμβρίου και επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένες αγορές, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 156 συναντήσεις με παράγοντες της ταξιδιωτικής αγοράς από 18 χώρες. Ειδικότερα, οι συναντήσεις περιελάμβαναν ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers από Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Νότιο Αφρική, Ισραήλ, Πολωνία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Αυστραλία, Ελβετία, Ρουμανία, Ινδία, Αργεντινή και Βουλγαρία.

Αξιοσημείωτο είναι και το ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των προορισμών που έγιναν σε διαφορετικές ώρες προβολής και στη συνέχεια, αναρτήθηκαν στο YouTube και στην πλατφόρμα της MTC GROUP. Καταγράφηκαν συνολικά 1178 μοναδικές προβολές με τους θεατές να προέρχονται από Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Σουηδία, Γερμανία, Ολλανδία, Φινλανδία Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Ισπανία και Αυστρία.

Η εταιρία συμβούλων ευχαρίστησε τους συνομιλητές των Δήμων με ένα πρωτότυπο video. Οι επαφές θα συνεχιστούν με τακτικές ενημερώσεις από κάθε προορισμό με θέματα που ενδιαφέρουν τη διεθνή ταξιδιωτική κοινότητα.


Παρακάτω το link του video :

bottom of page