top of page
Αναζήτηση

Συμμαχίες ταξιδιωτικών οργανισμών για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών

  • Εικόνα συγγραφέα: MTC GROUP
    MTC GROUP
  • 23 Ιουν 2021
  • διαβάστηκε 1 λεπτά


Τη συνεργασία τους για την προσέλκυση τουριστών από την Κίνα σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς ανήγγειλαν ο ταξιδιωτικός οργανισμός “My Odyssey” και ο όμιλος “Mtc Group”.

Η συνέργεια εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού για την ενίσχυση των διεθνών της διασυνδέσεων με στόχο την προώθηση των προορισμών που έχει αναλάβει. Ανάλογη στρατηγική συμμαχία έχει συναφθεί και με τον οργανισμό “Namste Greece” που εξειδικεύεται στην Ινδία, ενώ προωθούνται και άλλες συνεργασίες με φορείς που προωθούν ειδικές μορφές τουρισμού.

Ο οργανισμός “My Odyssey” με γραφεία στην Αθήνα και στη Σαγκάη ετοιμάζει πακέτα ταξιδιών με βάση τη ζήτηση των πελατών του. Είναι επίσης γνωστός από το «Ελληνικό Σπίτι» που ίδρυσε και λειτουργεί στη Σαγκάη, ένα πολυχώρο πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων για την προβολή της Ελλάδας.

 
 
 

ความคิดเห็น


Εγγραφή στο Newsletter

Ευχαριστούμε που υποβάλατε!

© 2019 από τον Gio.

bottom of page